Ogräs

Vi har en rabatt som sett bättre dagar. Önskar inget hellre än att ta bort den fula fula häcken som växer och göra nåt nytt stilrent med stenar. Jag älskar stenar! Drömmen skulle nog vara en japansk trädgård med massa stenar. Ibland hittar vi lite annat i rabatten som ännu inte innehåller så många blommor. Varma dagar som det varit i helgen är det skönt att lägga sig i kall jord i skuggan.

OgräsSött ogräs

Idag på mammas dag så uppvaktade Milton mig med indragen sovmorgon, trots att han under gårdagen lovat att jag skulle få sova. Sen fick jag ett presentkort på Sisters, han kanske fick lite dåligt samvete över sovmorgonen som aldrig blev av. Ska bli roligt att investera i något nytt när jag återigen börjar komma i mina vanliga kläder. Byxor ligger rätt högt på listan och kanske en snygg tröja också.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Ogräs”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.