En månad kvar

En månad kvar till bf. Det känns så overkligt emellanåt, kanske för att så mycket återstår. Det har liksom inte blivit av att införskaffa de saker som behövs innan bebisen kommer. Måste köpa ett babyskydd, babysitter (Baby Björn), skötbädd till badrummet nere samt så har jag funderingar på ett skötbord att ha på badkaret i badrummet uppe. Behöver även en bröstpump och en bärsjal. Visserligen är det väl saker som vi klarar oss utan även när bebis kommit men det vore skönt att ha det klart. Babyskydd kan dock vara bra att ha så vi får hem vår lille klimp efter förlossningen.

Jag längtar verkligen till förlossningen. Tycker det ska bli spännande. Det är nog det jag sett fram mot mest med hela graviditeten. Min enda oro är att veta när det är dags att åka in eftersom vi när vi väntade Milton kom in till förlossningen och jag var helt öppen. Kan ju vara så att det går lite snabbare denna gången.
Det ska i alla fall bli skönt att få ha bebisen på utsidan och inte insidan.

[tags]Gravid, Förlossning[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”En månad kvar”

 1. Blir så avis att du ska få föda barn!!! Jag är så nöjd med de barn jag har men ändå, att få föda och leva i bebisbubblan närmast – åhhhhh så härligt!!!

 2. Jag var likadan, ville ha allt klart.

  Härligt att du ser fram emot förlossningen. Gick det fort när ni kom in sen då? För då e ju risken stor att det bara säger tjoff denna gången. Jag gick ju från 2 timmar på BB till 25 minter på BB & då var jag ändå bara öppen 3 cm när vi kom in med Joel, med Smilla hann dom inte kolla. 😉

  Kram

 3. Jo det är ju skönt att ha allt klart när bebben kommer. 🙂
  Jösses var du helt öppen förra gången du kom in! Var det inte olidligt att vara hemma så länge?
  Jag kände mig ju lagom fånig när jag efter ett dygns olidliga värkar kom in och var öppen en halv centimeter. 😛
  Åh vad spännande, snart har ni eran guldklimp här…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.