Läder

Idag firar jag och mannen läderbröllop, 3 år med andra ord. Mannen fick ingen läderpiska av mig men väl ett skärp. Förra året fick han bomull och första året som gifta, lite papper. Sa till mannen att det blir lite jobbigt när vi firar rubinbröllop eller liknande. Dyrt om inte annat.

LäderskärpLäderskärp

Mannen å sin sida överraskade mig med att bjuda ut mig på middag på en italiensk restaurang. Jag verkligen älskar italiensk mat. Tiramisun till efterrätt var verkligen gudomligt god. Är det någon som ska ut och äta i Gävle kan jag definitivt rekommendera ”Cinque”.

Till något helt annat så har vi kaniner under vår altan. De små bebiskaninerna är ju så söta. Fick en halvtaskig bild på en av dem som har en vit fläck i pannan.

Liten söt kaninEn liten söt kanin

Dessvärre är kaninerna lite av skadedjur så till hösten måste vi försöka bygga för så att de inte kommer in under altanen. Andra djur som huserat under vår altan är igelkottar, också väldigt söta, men lite taggiga och man vet aldrig vad Nova kan få för sig om hon ser en sådan.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Läder”

 1. Trevlig blogg och såå fina bilder! Men det är ett tag sedan du skrev nu.. bebis här?

 2. sv:
  hoppas resultatet av trappen blir bra.
  igår kom ja och killen överens om att vi ska göra ordning kök och badrum i sommar.
  vi ska bara byta köksskåpen, allt annat är nytt.
  verkligen glad…
  badrummen ska helrenoveras.

  trevligt med lite hyresgäster 🙂

 3. Men vilken sööööt liten kanin, fast jag förstår att det inte bara är gulligt och kul att ha dem som gäster under altanen 😉

 4. Så Nova jagar inte kaninerna? Det tror jag Hobby hade gjort.

  Trevlig bröllopsdag och jag ser det är bara 25 dagar kvar till nedsläppet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.