Trappan

Håller ju på och målar trappan såhär i sluttampen. Här kommer ett litet bildbevis efter andra målningen.

Trappan, andra målningen

Innan var trappan i furu. Det ska upp spjälor på sidan, även om jag gillar att ha den öppen, men så värst barnvänligt blir det inte. Vi kommer även att tapetsera om i hallen uppe och nere och ska ha samma tapet hela väggen. Någon gång tidigare har någon haft knallorange tapet i hallen. Det kan de inte varit nöjda med, den är verkligen hemsk. För att förhoppningsvis lättare få bort gammal tapet införskaffades idag en tapetborttagare från Jula, efter tips från fixa och dona. Tapeten vi ska ha i trappen blir Duros paviljong, som syns lite här och var.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

11 reaktioner på ”Trappan”

 1. Ooooooooo så fint, blir så avis, vi har ju fortfarande inte kommit till skott att måla den, nu ska barnens rum renoveras men förhoppnimgsvis hinner vi ta tag i även trappan.

  KRAM

 2. Shit vad snygg trappen blev! Jag håller med om att det är snyggare utan spjälor, men med 2 knoddar i huset är det nog bäst med spjälor. Hehe.

  Händer det nåt i maggen?

  Kram!

 3. Men hallihallå! Här hittar man tillbaks till dej efter lång tid och så ser jag att du ska ha bebis, typ NU!? Håhå, vad spännande!
  Stor kram!

 4. Fint med vit trappa! Och även om det är icke-så-barnvänligt, så är den öppna varianten otroligt snygg!

 5. Gäller att hålla sig sysselsatt så man bara slipper ”vänta” in tiden 😉

  Duktig är du minsann!
  Kram

 6. Vad duktig du är som orkar med sådant på slutspurten! Jag orkade typ bara med det dagliga, men nu är flickebarnet ute och man börjar återgå till det normala.

  Det kommer att bli kanonfint med den tapeten där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.