Dagar

Det mesta just nu handlar om att räkna dagar, hit och dit. Kommer bebisen då, eller då eller kanske då. Börjar kännas overkligt att vi alls väntar bebis. Det känns overkligt att vi snart har en till familjemedlem bland oss. Undrar såklart mycket hur det kommer bli och hur vardagen kommer fungera eller kanske inte fungera till en början.

Tuppkam

Eftersom jag har semester nu och Miltons dagis är stängt spenderas dagarna vi två tillsammans. Det är lite tungt och krävande att sysselsätta en tvååring hela dagarna så det är tur att han mestadels är snäll och villig att prova mammas små infall ibland såsom att göra en tuppkam. Det var ju roligt en stund i alla fall. Idag tog vi bussen till affären och handlade lite saker samt hämtade ut ett paket. Nämligen en ny skötväska.

Skip hop

Förra gången hade vi emmaljungas egna värdelösa skötväska som retade gallfeber på mig så denna gång ville jag ha en bättre och snyggare. En skip hop fick det bli och mannen spatserade runt med den hemma och tyckte den matchade hans kalsonger. Han var väl dock inte lika nöjd över priset och hoppas att den inte kostade en krona över 200. Njae.. lite mer tyckte jag.

Var ut nu på kvällen och försökte fota lite i trädgården som tagit en del stryk efter regnvädret som drog över staden igår. Konstaterade att Miltons pool blivit lite av en samlingsplats för humlor. En hade i alla fall lyckats rädda sig upp på taket av en leksaksbil och låg och samlade kraft för att kunna flyga iväg.

Humla

Lavendeln börjar blomma nu också. Är det något som luktar ljuvligt så är det lavendel. Skulle nog kunna ha en trädgård med bara lavendel. Ljuvligt!

Lavendel

Annars, inget nytt på bebisfronten. Siktar in mig på att gå över tiden även denna gången.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Dagar”

 1. Hi,

  We were wondering, if you can please tell us about the Brand of Skötväska you bought, also the shop/place from where you sought that one (the one with Stripes in the picture above).

  mvh,

  Madiha

 2. Ja, det är väl lika bra att sikta in sig på att gå över… Då kanske det blir en överraskning liksom…? 🙂 Håller tummarna stenhårt för att det inte blir en lång väntan!

  Visst är det väl underbart med lavendel? Jag avundas dej som har trädgård, själv har jag bara lavendel i kruka – men bättre än inget ialla fall. 😉
  Kramen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.