Gissningar

Av de 31 som röstat på när bebis kommer kika ut har 22 haft fel inkluderat mig själv. Trodde verkligen att bebis skulle komma tidigare denna gången men tydligen är det inte helt ovanligt att gå över även som omföderska om man gjorde det med första. Det som brukar vara snabbare vid andra tillfället är själva förlossningen. Än så länge verkar bebisen ha tillräckligt med uttrymme för det är när det börjar bli så trångt att den blir stressad som förlossningen sägs börja.

Imorgon är det BF.

[tags]Tävling, Förlossning[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Gissningar”

  1. Jag har inte varit med och gissat men jag tippar på den 15:e.Sen så har jag en känsla av att det kanske är en lillebror.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.