Passerat tolv

01:38
Det är något med tolvslaget för efter detta har värkarna satt igång igen. Har svårt att sova när värkarna börjar så nu tänkte jag klocka dem lite och se om det är något på gång eller om det är pinvärkar som med Milton. Här har man gått och längtat efter detta och nu känns det så overkligt att det är så nära. Nästan lite skrämmande. 7 minuter mellan nu men får nog klocka ett tag till och se om det är regelbundet eller ej. Värkarna är i alla fall starkare nu än igår för nu måste jag andas genom dem.

02:18
Känns allt som det är något på gång. När jag klockat nu har det varit mellan 8-6 minuter mellan värkarna. Ska se om jag kan sova lite och kanske meddela mannen att det kan vara på gång igen. Vår mini bb väska är i alla fall packad.

03:18
Vilat/sovit nästan en timme. Värkarna glesar ut lite när jag ligger ner så jag ska hoppa i sängen ett tag till.

07:18
Nu på morgonen har värkarna satt fart igen. Fortfarande cirka 7 minuter mellan. Har tagit en dusch som lindrade bra och tänkte nu hoppa i badet en stund för lite lindring. Börjar faktiskt tro att det blir bebis idag (eller imorgon).

08:25
Fortfarande mycket hanterbara värkar som lindrades av ett varmt bad. Verkar inte vara regelbunda ännu utan kommer med 9-7 minuters mellanrum.

08:40
Tagit alvedon, verkar som det avstannat lite.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Passerat tolv”

  1. Ville bara kika in här hos dig nu när jag upptäckt att du har en ny sida Har läst lite hos dig för en del år sedan och var nog mer av en smygbesökare och nu e det slut med det.. Och så upptäcker jag att du är i fullfärd att föda barn igen. Så oerhört roligt och spännande. Jag ska med ha barn snart om 2,5 vecka, mitt 6e och den 5e flickan. Hoppas du slipper pinlida genom dig allt igen…. Ta dig alvedon, bada, men framför allt vänta inte för länge. MÅnga grattis kramar till dig och familjen… Hoppas på bebis snart…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.