Härligt

En liten blomma

Mannen och kanske framförallt jag har oroat mig hur det ska bli i sängen på nätterna när Lykke-Lie sover i vår säng och Milton varje natt kommer över till oss. Han far runt som en helikopter och det har känts lite oroväckande att behöva ha dem båda i vår säng. Varannan vecka arbetar mannen förmiddagsskift och skuttar (eller kanske mer rimligt, masar sig) ur sängen vid fyra tiden och då hade jag alltså själv behövt bemästra två små i sängen där den ena helst vill ligga så nära sin lillasyster som möjligt. Som ett stort kors i taket eller halleluljamoment sov Milton inatt hela natten i sin egen säng. Klockan sex vaknade Lykke-Lie och ville ha mat och när hon ätit klart kom Milton insusandes i vårt sovrum glad och pigg. Lykke-Lie somnade efter en ny blöja om i vagnen och Milton och jag kunde i lugn och ro gå upp. Gissa om jag vill ha fler mornar av denna kalibern.

[tags]Sömn, Syskon[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Härligt”

  1. Stort grattis till nytillskottet! Har läst lite om era nya erfarenheter och undrar själv hur det ska gå att vara tvåbarnsförälder alldeles själv under dagarna när W jobbar. Men det går nog, det måste det ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.