Skalleper

I förrgår upptäckte jag en stor kal fläck på Lykke-Lies huvud och när jag senare drog med fingret över håret lossnade i princip allt hår uppe på huvudet. Hon har hormonplitor i ansiktet och på kroppen just nu och det verkar som dessa spridit sig till huvudet, fast de ser lite annorlunda ut så därför undrar jag om de verkligen är hormonplitor och om man tappar allt hår på grund av det.

Utan hår

Finns det någon förälder som känner igen fläckarna hon har på huvudet? De är ju alldeles vita till skillnad från de röda fläckar hon har i ansiktet som verkar blandade med värmeutslag.

Hon ser ju lite rolig ut nu med hår som en krans runt om men inget uppepå huvudet.

Uppdaterat:
Fick svar att det kan vara mjölkskorv. Verkar troligt efter vad jag läst och bilder jag tittat på.

[tags]Hår, Barn[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Skalleper”

  1. Hur är det med hormonplitorna? Om du inte redan har en bra salva till dom kan jag rekommendera Locobase Repair.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.