Enhandsfattning

Precis som när Milton var ny har jag nu fått in tekniken med att äta med en hand. När man äter med en hand kan man med den andra (1) Dra vagnen fram och tillbaka för att få Lykke-Lie att somna (2) Amma (3) Hålla i en lite halvt missnöjd bebis. Nu är det dock så att jag ibland glömmer bort mig och äter med en hand även att jag inte behöver. En bra sak för mig med att äta med en hand är att jag äter mycket saktare och inte slänger i mig maten vilket annars kan vara fallet. Man kan tro att jag är född i en familj med många syskon där man måste skynda sig och äta för att få någon mat.

[tags]Mat, Barn[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Enhandsfattning”

  1. Jag kanske skulle börja med enhandsfattningen, trots att jag inte vaggar eller bär på gnällig bebis. Jag är nämligen också expert på att äta snabbt.

  2. Hihi. Känner igen det där. Jag kommer på mig själv ibland att automatiskt nynna vaggvisor fastän Viggo inte ens är i närheten.
    Kram Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.