Idol

Eric o Milton i Utvalnäs

Om Milton har en idol (förutom mamma och pappa då) så är det grannen Eric. Eric spelar fotboll och är en riktig talang på detta. Häromkvällen var vi och grannarna medbjudna av mormor och morfar ut till Utvalnäs, vid kusten utanför Gävle på fiskrestaurang där vi åt gott och firade att mormor gått på semester. Milton och Eric gick och kollade på fiskar och diskuterade hemligheter. Det var en riktigt härlig och varm kväll.Allra godast var nog förrätten bestående av laxspett med melon och fetaost samt limesås och efterrätten med vit chokladpannacotta.

[tags]Restaurang, Hav, Fisk[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Idol”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.