Mamma Annah

Jag är inte bara fru, jag är mamma också

Många bilder på barnen nu så här kommer en dagsfärsk bild på mig själv. På tisdag är det fyra veckor sedan Lykke-Lie föddes och gravidkilona har rasat av. Just nu står jag på plusminus noll från inskrivningen, skulle dock gärna gå ner ytterligare två eller tre kilo. Tyvärr har kroppen förändrats totalt och det är inte många kläder i min garderob som passar för närvarande. Tuttarna och höfterna är lite större än tidigare. Men fyra veckor efter förlossningen får jag nog vara tacksam för att ha gått ner så pass mycket ändå.

I alla fall så hade jag planerat att en klänning som jag hade på bröllop i höstas skulle få stå till tjänst på ytterligare ett bröllop om två veckor. Men eftersom brösten är några storlekar större för närvarande var det bara att glömma att komma i den och istället drabbas av panik för att hinna hitta en ny klänning.

Bröllopskläder
Denna får hänga kvar i garderoben.

Något annat lite otippat som verkar växt är mina fötter för det var inte många finskor jag kom i nu heller. Kanske är det så att den tunga gravidkroppen tryckt ut dem lite.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

8 reaktioner på ”Mamma Annah”

 1. Du är jättefin! Och vad häftigt att det faktiskt funkar för en del att bli av med gravidkilona så snabbt! Hoppas fötterna krymper till sig också! 😉

  kram

 2. Vissa är lyckligt lottade:) Roligt att du gått ner så fort. Jag hoppas verkligen jag lyckas med samma sak. Mina fötter blev också aningens större efter graviditeten, konstigt.
  Hoppas du hittar någonfin klänning. Kram

 3. Det var inte dåligt att tappa kilona så snabbt! En annan har ju fortfarande två futtiga kg kvar… Som jag iofs inte ens försökt att göra något åt. Och din kropp kommer säkert att omforma sig mot sina gamla former i flera månader till, tror du inte? Har för mig att det tog ca åtta månader för mig (endast en grav dock) efter Noah.

 4. Du är oförskämt snygg!! Själv har jag fortfarande 10 kilo kvar till min forna vikt… 🙁 Och ja, vad är det som händer med fötterna?! Jag får inte heller på mig några skor.
  Kram!

 5. Kul med en bild på mamman också!

  Vilken lyx att så många av kilona redan rasat av dig. Trist dock att klänningen inte passar 🙁 Hoppas du hittar något som du kan ha istället.

  Märkligt med fötterna men jag har hört att det kan hända.

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.