30

Det börjar närma sig min trettioårsdag och jag funderar lite på vad jag ska önska mig till denna, för frågan kommer ju komma lite här och var. Jag har påbörjat en lista på min önskesida. Vad önskade du dig när du fyllde 30 eller annat jämt tal och har ni tips på några bra presenter? Själv gillar jag presentkort och skulle inte tacka nej till ett presentkort på Face and Body center här i stan där jag brukar gå på lite olika behandlingar vid tillfälle. En klocka skulle jag behöva också. Prydnadssaker önskar jag inte, förutom en jordglob. Skulle gärna vilja ha nya vardagstallrikar och då passar IKEA:s färgrik i svart stengods bra in här samt färgrik högst assiett och färgrik mellan djup tallrik.

Det är svårt att önska sig saker, men jag har börjat inse att det är bättre att önska sig saker och få sådant man vill ha och behöver än saker som inte kommer användas.

[tags]Födelsedag, Önskelista[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

10 reaktioner på ”30”

 1. Åh vad roligt att du hittade till mig!!! =)

  Eftersom jag då hör till de äldre så närmar sig min 30 års dag… det är i mars det smäller… jag och en kompis håller på att planera en resa till Irland så jag kommer att önska mig resecheckar och andra bidrag till resan. Allt för att den ska bli av =)

  kram

 2. Åh, trettioårsfest som är så roligt! Jag var faktiskt så tråkigt att jag mest önskade mig festen, bidrag till den. Och så fick jag en jättefin utemöbel.

 3. Håhå, det var så läääänge sen jag fyllde 30 så det har jag glömt!! Usch, nu blev jag påmind om det också… 😉

  Kram

 4. Jag fyllde 30 förra året och önskade mig en laptop av min sambo – och fick en! Tänk, det trodde jag aldrig. Även årets födelsedagspresent var en riktig höjdare, nämligen en weekend på Hasseluddens spa. Det var en total överraskning. Rekommenderas! 🙂

 5. Hej! Hittade hit från en annan blogg. Mycket fin blogg du har, roligt att läsa om lilla Lykke-lie. Så fint namn hon har. Jag har själv en dotter på tre månader som heter nästan det samma 🙂 Ha en fin dag!

 6. Jag är också kär i den där jordgloben! Jag önskade mig presentkort och köpte massa More of Scandinavia. Önskade mig ett specifikt smycke också och annat blaj. Jag går ju igång på köksprylar jag. *harkel*

 7. Jag önskade mig och fick en cykel när jag fyllde 30. Sen fick jag också några fina smycken och behandlingar.

  Tycker du gör helt rätt i att önska dig något istället för att bara få saker som du inte vill ha.

  Kram

 8. Tråkig som jag är så önskade jag mig och fick en hushållsassistent. Men den är min bästa present ever faktiskt!

  Jag fick också en helg med tillhörande shopping i valfri svensk stad. (tog stockholm) Diverse smycken och lite annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.