Vinter

Känns än så länge lite avlägset att behöva tänka på vintern, men innan vi vet ordet av det så faller väl snön ner så därför passade jag idag på att införskaffa overaller till mina små. Till Milton hade jag kollat upp vilka overaller som fått bra i testfaktas test då vi haft lite otur med tidigare overaller. En overall från Polarn och pyret gick sönder i tvätten och en bävernylonoverall från Åhlens gick sönder i sömmen efter endast någon veckas användning. Vi har därför inte alltför bra erfarenheter av overaller, men nu hoppas jag att vi införskaffat en bra som håller och som även lillasyster kan ärva framöver.

Lykke-Lie fick självklart också en overall men hennes var lite mer ullig med öron på 😉

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Vinter”

  1. Ja, snart drar det ihop sig till overall-köp. Tack för test-länken.

    När jag fyllde jämt önskade jag mig en ny damcykel och det ångrar jag inte en sekund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.