Bröllopsdag

Igår fick Elinor äntligen sin Peter och vi fick vara med på ett mycket fint bröllop med trevlig fest. Både Milton och Lykke-Lie skötte sig exemplariskt och var verkligen duktiga hela dagen och kvällen.

Outfit

Milton var verkligen supersöt i sin vita skjorta och svarta byxor och lilla fluga. Lillasyster hade på sig en rosa klänning och strumpbyxor med ankstjärt från Kappahl, tyvärr fick vi ingen bra bild på detta men jag lovar, hon var gudomligt söt i sin lilla dress. Nu ska jag fortsätta gå igenom alla bilder från gårdagen.

[tags]Bröllop, Kläder[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Bröllopsdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.