Leksaker

Ramlade in på ABC leksaker när jag kikade runt på presenttips till Milton. Där hittade jag många smarta och roliga leksaker så jag gjorde ett litet kollage med tänkbara presenter till Miltons födelsedag.

Presenttips

Bilgarage fanns det flera olika av. Den på bilden tyckte jag verkade roligast med hiss och helikopterplatta. Bilibo fanns tydligen med på formexmässan. Har vunnit flera priser. Det är en leksak utan någon speciell funktion utan tanken är att barnets fantasi ska flöda. Sådana leksaker gillar jag. Eftersom Milton även gillar att bada och att rita kan man ju förena dessa två. Kritor till badkaret. Fanns även många andra roliga badleksaker. Något jag aldrig sett tidigare var pussel i nivå. Tyckte det verkade vara ett roligt sätt att lägga pussel på. Fanns även mer avancerade men det kanske är bra att börja med ett lite enklare och arbeta sig uppåt. Ett paraply med en dinosaurie på ska ju en kille ha som vill åka till Skansen och titta på dinosaurier. Självklart ska killen som gillar att baka ha lite egna bakverk i sitt minikök.

Bilder lånade med tillstånd från ABC leksaker.

[tags]Barn, Leksaker, Födelsedag, Lek[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Leksaker”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.