Tapetval

Håller på och väljer tapet till fondväggen i Lykke-Lies rum. Vi vill ha en tapet som inte är alltför ”barnslig”. Till Miltons rum valde vi en tapet i serien Memories by Anna från Borsåstapeter och han gillar den verkligen. Var inne på att ta en tapet från samma serie till Lykke-Lies rum.

Memories by AnnaDenna blev det dock inte.

När jag var i färgaffären idag och tittade på tapeter hittade jag en blommig tapet med blå blommor på. Önskade att den funnits med röda eller rosa blommor men hittade ingen i affären. Fick låna hem en tapetbok ur serien och gissa om jag hoppade upp och ner när jag fann att den fanns med röda blommor.

Denna ska vi ha!Denna blir det!

Denna tapet (från Midbec, Extravagance) blir jättefin i rummet och då passar det med lite röda detaljer. Eftersom det är lite metallic i botten på tapeten kommer den matcha bra med hallen utanför också, så det blir lite enhetlig stil på hemmet.

Eftersom frågan kom upp så kan jag visa vilken tapet vi har i Miltons rum.

Memories by Anna

[tags]Tapet, Inredning, Barnrum[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

12 reaktioner på ”Tapetval”

  1. Hej!
    Vilken fin blogg du har!
    Den första tapen ”Anna” har vi i vårt vardagsrum (den blå-turkosa) och är väldigt fin. Vi valde den guld/beige till som fortsätter ut i hallen. Efter 1 år är jag lika nöjd med valet.

    Hälsningar
    Marika

  2. Söt tapet ni tänkt ha i Lykke-Lies rum. Jag gillar blommit på väggarna, men det måste ha någon typ av modern känsla över sig då. Inte typ sommarstugetapeten med sju sorters blommor från 1975. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.