Hallrenovering

Vi håller på och renoverar hallen eftersom vi målat trappan och håller på och gör ett rum till Lykke-Lie. I helgen flyttade jag och barnen hem till mormor och morfar som bokstavligen bor ett stenkast bort (=i grannhuset). Mannen har då slitit med att slipa och spackla. När han spacklat hallen nere så upptäckte han att tapeten under släppte, det visade sig att det inte bara var ett lager strukturtapet utan två så det var bara att börja om och få bort ytterligare lager tapet. Då blev verkligen ångmaskinen guld att använda.  Han kämpade på och var riktigt duktig och till helgen hoppas vi att allt underarbete ska bli klart så den fina tapeten kan komma upp.

Hallen

Lykke-Lies rum kommer vara i ”hallen” uppe där mannen satt upp väggar och gjort en skjutdörr som går in i väggen men bilder på detta kommer en annan dag. När jag fotade i helgen så blev bilderna alldeles dammiga av allt slipdamm som svävade i luften.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Hallrenovering”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.