Lagning

Min dator krånglade för några månader sedan och nu har den börjat igen. Har bara gått och väntat på det. Nu har jag i alla fall ringt och den ska åka in på lagning igen eller i alla fall en koll för att se om det verkligen är något som är lite tok. Det innebär att vilken dag som helst nu blir det inte så uppdaterat härifrån. Kan nog låna mannens dator men det är inte riktigt samma sak som att sitta på sin egen där jag har alla bilder och annat också.

Tänk den som hade en rosa dator…. *drömmer*…

Sen har mannen äntligen beställt en ny TV så nu kan vår lilla 27 tummare åka upp i sovrummet och vi får en ny härlig 46 tummare i vardagsrummet. Kommer vara guld att ha TV i sovrummet trötta mornar. Även om jag alltid tidigare sagt att vi aldrig ska ha någon TV i sovrummet. Men man ändrar sig i så mycket när man väl fått barn. Tror ni våra barn skulle ha napp tex?

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Lagning”

 1. Känns som att du haft mycket datakrångel. Hoppas det går att lösa lätt nu. Tv i sovrummet kan ju vara hur mysigt som helst. På morgnar och även några minuter på kvällen =) Hejja Annah och Jonas!

 2. Tack:) Usch jag hatar datakrångel! Vi fick också fel på vår… fast jag måste väl erkänna att det kan ha berott på att jag spillde ett glas mjölk över den.

  Trevlig helg!

 3. Jag har också alltid sagt att jag aldrig skall ha tv i sovrummet. Tills nu… Klockan sex på morgonen känns plötsligt bolibompa i sängen som ett ganska bra alternativ jämfört med byggklossar och tågbana:)

 4. Vi håller ju på att panera flytten till nya lägenheten. (Som går av stapeln i juni nästa år…). Och längtar vansinnigt efter att få köpa en ny platt-tv och hänga upp på den för vägg-tv förstärkta väggen (nybygge har sådana moderniteter). Vi kom fram till att någon tv i sovrummet ska vi INTE ha. I sovrummet ska man sova och duvetvad.

  Men efter den senaste veckan har jag upptäckt att min blivande sambo har en viss förkärlek att titta på idol. Han sitter och skrattar högt… Så det kommer nog kanske att finnas en tv i sovrummet. En skämstv. Där man får sitta och skämmas när man tittar på skämsprogram.

  (Fast i verkligheten så kommer vi inte ha råd att köpa någon platt-tv när vi väl betalat handpenningen så detta kommer troligen inte bli något problem på ett bra tag…)

  Kram kram!

 5. Så klart de inte skulle ha napp! Men TV har jag ingen i sovrummet i alla fall. Känner inget behov alls. Kevin har dock TV på sitt rum och om någon frågat hade jag sagt absolut nej till att en fyraåring skulle ha egen TV!

  Jag har fortfarande en 2o tums tjocktv eller något sådant. Bryr mig inte så mycket…

 6. TV i sovrummet är perfekt tycker jag. Jättemysigt att ligga nära varann och kolla på film tex. Huvudsaken man inte _bara_ kollar på tv. 😉
  Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.