Rött rum

Eftersom vi bestämt oss för följande tapet (fondvägg) till Lykke-Lies rum så har jag börjat samla ner lite länkar och bilder till inredningsdetaljer som kan tänkas passa i rummet och att införskaffas allteftersom.

Små röda blommor

Av en ren tillfällighet så snubblade jag på en kvist med små röda blommor som påminner väldigt mycket om blommorna på tapeten vi valt och dessutom lyser den i mörket. Kan tänkas lite ”tacky” men jag tror det kan bli riktigt mysigt. Andra röda detaljer som jag fastnat för är klockan från IKEA som även kan användas till förvaring och så de röda ryska dockorna.
Sen hittade jag även en prylhylla som kan vara ett mysigt inslag i rummet.

Lite röda detaljerLängtar verkligen tills jag får ställa iordning rummet och vi även får ordning på hallen. Just nu extraknäcker vardagsrummet som hall och det kan bara betyda en sak… allmänt kaos!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

8 reaktioner på ”Rött rum”

  1. Jag tror att det kommer att bli jättefint med allt rött! Fina grejor. Själv har jag länge varit lite kär i den där PS-klockan… eller ganska mycket. Så himla fin tapet också! Jättesöta blomlampor som kommer att lysa upp.

    Kramkram

  2. Åh, skitsöt lampkvist med små blommor på. Varifrån kommer den? Vill haaa och tror att den skulle göra sig rent av asbra i mitt vardagsrum som går i svart/vitt/rött. 🙂 hihi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.