Tomt utan

Jag får verkligen mycket mer gjort utan dator men gisses vad jag saknar den. Kommer nog dröja någon vecka eller två innan jag får tillbaka min egen dator.

Imorgon är det bokcirkel igen. Denna gången ska vi vara hemma hos mig så jag har tänkt bjuda på tomatsoppa med basilikacreme medan vi diskuterar boken ”Ur vulkanens mun”. Lite trist bara att deltargarna får komma hem hit mitt i renoveringen. Är ju långt ifrån klara men förhoppningsvis kanske alla tapeter kommer upp under helgen. Har dessutom fått hem STOOOR teven som behöver en bänk att stå på men det är ingen brådska. Först ska hallen inredas så var sak hamnar på sin plats och sen blir det Lykke-Lies rum och därefter tänker jag att teven får sin plats i vardagsrummet.

Återkommer!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Tomt utan”

  1. Kul med renovering men jag förstår vad du menar med trist med besök mitt under den. Men det kommer ju bli så fint sen-fokusera på det.

    Åh vad gott det lät med den där soppan-mums!

    Kram Åsa

  2. Den träffen hade jag gärna varit med på för jag tycker det är en mycket bra bok att diskutera. Vem är den goda, vem är den onda? Jag tycker att de är ganska mycket as båda två men jag blir sur på honom när han lämnar henne med barnen och förutsätter att hon i sin kris ska ta hand om dem medan han går omkring med sin hängröv på stranden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.