Bortglömd

I fredags kom min dator tillbaka igen. Blev väldigt överraskad att det gick så snabbt att laga den denna gången. Nu fungerar den riktigt bra. Moderkortet är bytt liksom fläkt och kylfläns. Inte undra på att datorn varit stekhet och gått på högvarv.

Just nu är Lykke-Lie förkyld och verkar även ha åkt på en liten ögoninflammation. Funderar på om jag ska införskaffa en näs-frida men har alltid känt mig lite avig mot sådana ”hjälpmedel”. Naturen brukar ju kunna sköta små förkyldningar på egen hand och med Milton klarade vi oss utan.

Annars kan man undra om jag fått amningshjärna eller bara var totalt utstressad idag när vi skulle åka till gammelmormor på middag. Lastar Milton i sin stol och sätter fast en skrikande Lykke-Lie i baksätet och säger åt morfar att köra. När vi kör ut från parkeringen inser jag att Nova inte är med. Hon står kvar på parkeringsplatsen och verkar vänta lite förvånat. Stackars lilla vovve och usch vad jag känner mig som en dålig matte. Vem glömmer sin hund?

Söta Nova

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Bortglömd”

 1. Nämen , vilken tur att du kom på att hon fanns där.Du låter som en helt normal stressad småbarns mor.

  Min skräck och fasa när det gäller hundar är det jag läst: Människor som sätter fast hunden i dragkroken och glömmer bort det??!!! Hua!!!!!!!

  Massa kramar

 2. Har inte haft Näs-Frida till Leo heller.

  Men du det är inte konstigt att glömma saker, inklusive vovven, när man har barn och TVÅ små dessutom! Det finns ju de som t o m glömt babyskyddet med bäbisen i på biltaket och kört iväg… hemska tanke!

  Jättefin bild på Nova!!

 3. En NäsFrida är väl bara bra!? Det underlättar ju bara för barnen att kunna andas och på så vis också sova bättre och bli av med förkylningen snabbare.

 4. …en ganska så nybliven tvåbarnsmamma? Jag led också av elakartad amningshjärna när Noah var liten:) Det är ju skönt att det går över iaf!
  Hoppas lilltjejen kryar på sig snabbt!
  Kram

 5. Åh stackars lilla sötnosen! Hon är så söt lilla Nova – Biggles hade blivit störtförälskad på direkten. Hoppas amningshjärnan inte tar allt för hårt på dig, jag vet hur det är ;). Jag brukade (och gör fortfarande) köra en standardchecklista – barn, hund, vagn, mobil, plånbok, skötväska, nycklar. Check – nu kör vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.