Nöjd

Fotade lite bilder på Lykke-Lie. Vill försöka få lite fina bilder på båda barnen att framkalla och sätta upp i hallen. Tänkte att jag tar en sista bild när jag märkte att hon började bli lite ledsen och trött och jag bara älskar bilden även att hon började gråta.

Lykkeledsen

Funderar på om jag ska göra bilderna i sepia men är lite osäker på vad som är lagom. Gillar sepiafärgade bilder och tror det skulle passa bra i trappen för att fånga upp det bruna som är på trappstegen.

Ibland känner jag mig lite extra stolt över mig själv som tvåbarnsmamma (förutom när jag glömmer hunden då) men ikväll lyckades jag klippa Milton samtidigt som Lykke-Lie var ledsen. Dock tog det därefter en och en halv timme att få Milton att somna eftersom Lykke-Lie då absolut inte hade några planer på det. Så mellan klockan åtta och nio var det halvt kaos här hemma med två skrikande barn, men man klarar mer än man tror och klockan nio sov båda två. Nu är det jag som är trött och med en förkyldning eller kanske den nya influensan på intågande borde jag gå bums i säng.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

11 reaktioner på ”Nöjd”

  1. Tycker det är roligt att ha lite bilder som visar andra känslouttryck än ”glad”, verkligen fin bild! Och håller med alla andra – en kopia av storebror (i alla fall på bild!)

  2. Det är fint med både sepia och s/v! Det går ju att blanda också på samma vägg. Vilken jättefin bild på ledsna lilla tjejen, och OJ så lik storebror! Jag var säker på att det var en gammal bild på honom!

  3. Det var kaos här med, Isak är jättesjuk, och kräktes och hostade, medans Thea var jätteledsen.
    Man är duktig, lr hur Anna.
    Idag är Isak hemma från dagis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.