Moon

När det gäller fotografering så är jag riktigt dålig på att läsa mig till kunskap. Jag måste ”learning by doing” så ikväll när månen lyste starkt tog jag och satte kameran på stativet och började fota. Först fick jag bara bilder med en ljus plutt på. Till slut insåg jag att jag måste öka bländartalet och då blev det lite skillnad. Nu fotade jag månen med ett macroobjektiv på 70 mm så helt nära kom jag ändå inte. Men bra sätt för mig att öva i alla fall.

When the moon

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Moon”

 1. Wow! Att vara mammaledig är bra ur många synvinklar.. ett är att man då kanske får tid att undersöka och kanske utvidga sina intressen ytterligare. Jättefin bild! Och jättefina bilder på barnen i tidigare inlägg – du blir bara bättre och bättre 😀

 2. Jättefin!
  Misslyckas själv med att fota månen då den är uppe, blir som du säger, ofta en vit prick.

  Kram

 3. Häftig bild! Jag blir så sugen på en riktigt bra kamera när jag ser dina bilder… eller åtminstonen en digitalsystemkamera. En jätte bra har jag nog inte råd med:) Vilkn kamera är det du fotar med?

 4. *mhhmmmmm* Är det så man gör? Bra bild av dig iaf! Jag har aldrig lyckats ta en bra bild på månen men värt ett försök löser jag…ha en skön helg!
  Kram

 5. Ballt!
  Jag får också para en liten ljusplutt mitt i som lika gärna hade kunnat vara lite skit på lisen eller nåt 😉 haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.