Fixar och donar

Mannen har arbetat för högtryck den senaste tiden för att hinna få iordning så mycket som möjligt till helgens festligheter. Jag är så nöjd och det blir verkligen fint. Själv har jag kvällstid stått och målat pinnar till trappen. Har även lyckats spraymåla en pall och det var verkligen hur roligt som helst att spraymåla. Kommer definitivt att göra igen.

Pall

Det enda man måste tänka på när man spraymålar är att skydda händerna. Mina har nämligen blivit torra som fnöske.

Imorgon ska vi inhandla en vit MALM byrå till hallen och mat inför helgen och några sista paket till sonen. På fredag sen blir han 3 år och jag firar 30 år på söndag. Man är inte purung längre.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Fixar och donar”

  1. Härligt att du lämnade ett avtryck så jag fick se dina pyssel och hittade in hit!!! Sprayfärg är underbart och så kul att få se din stol. Grattis i förskott mvh isabella (rustaupp)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.