30 talet

Så var det glada 30 talet här.

Igår blev jag och sonen uppvaktad av familjen. Av mannen fick jag den önskade klockan som han haft stora problem att få tag på. På Gotland av alla ställen hade han i alla fall hittat ett exemplar som  nu är i min ägo. Av mor och far fick jag jordgloben jag suktat efter. Av grannarna fick jag presentkort på Face and Body center vilket är otroligt behövligt nu. Av gammelmormor fick jag en gammal kobra telefon som jag sneglat på ett bra tag. Är mycket nöjd och tacksam över allt jag fått.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

14 reaktioner på ”30 talet”

 1. Haha.. tack för tipsen på vart man kan slänga skräpet:) Nu gäller det bara att bära ner allt från vinden också och ta tag i det.

  Hoppas du hade en mysig födelsedag. Står inte på förrän man fyller 30. Konstigt va fort tiden gick helt plötsligt!

 2. Nämen STORT grattis!
  Vilka jättefina och roliga presenter. Vilken cool jordglod, nu vill jag också ha en!!

  Kram Åsa

 3. Grattis! Jag blir 29 i januari så det är inte så lång tid innan jag är 30. Jag kommer ihåg när min mamma fyllde 30, då var jag 8 år. Jordgloben var jättefin.

 4. Stort GRATTIS och välkommen till klubb 30+. 😉 Vilka fina presenter! Den där globen är verkligen snygg! Hoppas att du får en helt underbar födelsedag!

  Många kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.