Ännu en vecka

Dagarna bara rusar iväg nu och innan man vet ordet av det är det fredag igen. Veckan har bjudit på väldigt mycket. I tisdags hade jag me and I träff här hemma hos mig. Blev några fina plagg till barnen och en kjol till mig. Bjöd på min absoluta favorittårta som jag kommer lägga upp recept på.

Me and IMe and I, lite sminkad för dagen. Hör inte till vanligheterna.

På onsdagen var jag på bio med Sandra och såg ”Flickan som lekte med elden”. Gillar verkligen filmerna även att jag läst böckerna. Mycket är ju utelämnat men det är ändå många starka scener och bra skådespelare. Att jag kunde ta mig ut på bio innebar att mannen var hemma själv med båda barnen första gången. Var lite nervös innan eftersom jag haft lite problem att pumpa ur mjölk och hon inte velat ta ersättning men det var till att oroa sig i onödan för det hade gått jättebra och när mannen gav ersättning gick det bättre att få i det. Känns skönt att hon kan äta ersättning eftersom det är rätt stressande när det inte fungerar att pumpa.

Vår LykkaYo!

Igår var det dags för sonen att vaccineras. BVC sköterskan var väldigt pedagogisk och berättade först vad som skulle ske. Sen fick Milton ge en apa en spruta och sätta på plåster. Därefter fick jag bubblor att blåsa och efter sprutan fick Milton en stämpel på handen och välja ett klistermärke. Det var väldigt skönt att de inte stressade.

MilleMellis i parken efter dagis.

På kvällen var det återigen dags för boksoppa. Bokcirkeln som träffas ungefär var 6:e vecka och diskuterar en ny bok. Kommer lägga upp en liten recension på gårdagens bok också.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Ännu en vecka”

  1. Låter verkligen som en bra upplevelse hos bvc-sköterskan! Nästan som om det skulle ha varit så roligt att de små gärna vill ta spruta igen 😉

    Att gå på bio är verkligen något jag längtar efter…..

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.