Bokcirkel – Marley och jag

Marley och jag

Marley och jag (Josh Grogan)

En mycket lättläst och älskvärd berättelse om kärleken till en alldeles galen hund som dundrade fram i vardagen och verkade äta upp det mesta hemma. Men lika vilt som han betedde sig, lika obegränsad var hans tillgivenhet. Vi i bokcirkeln gillade boken även om den kanske inte gav så mycket att diskutera men det är mysig läsning och om allt i boken är sant är det sanslöst vad de stått ut med som ägare till Marley.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Bokcirkel – Marley och jag”

  1. Jag läste boken under min thailandsresa i februari och tänkte väl först ”haha, en bok om en hund? jisses.. vad är det för skräp” men fick ganska snabbt äta upp mina ord. Boken är helmysig, rolig och rörande på alla sätt och vis.

    Såg filmen i somras och fattade knappt att det var DEN filmen jag såg. Det säger kanske en del? ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.