Ny frisyr?

Jag måste göra något åt mitt burr till hår. Just nu tappar jag jättemycket hår och det är lååånga hårstrån överallt = äckligt. Samtidigt som jag vet att jag kommer ångra mig om jag klipper det kort är jag så grymt sugen på en kort lättskött frisyr.

Såhär hade jag för några år sedan och jag är lite sugen på något liknande igen. Kort men ändå långt och kanske några slingor i. Vad tror/tycker ni? Några förslag?

En ny frisyr?

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

9 reaktioner på ”Ny frisyr?”

 1. Snyggt, tycker jag. Men är det lättskött? Typ vakna och iväg? Annars vete katten. Själv har jag alldeles för långt hår. Och eftersom jag lider av samma som dig (långa hårstrån öööverallt), så måste jag också klura ut nåt.

 2. Åh, det där med hår och frisyrer är alltid svårt. Man vill ju ha en sån där frisyr som gör att man alltid ser skitsnygg ut i håret. Hur klipper man sej då tro?

  Jag tycker du ser jättefin ut i håret på bilderna. Det är ju en lagom klippning. Man har en frisyr men kan ändå sätta upp det. Det är min melodi. Lycka till!

 3. Jag har precis klippt mig idag. Klippte av rejält på längden och klippte upp håret en hel del. Hårlängden är ungefär till axlarna nu. Länge sen jag hade så här ”kort” (fast det är ju ändå inte kort i den bemärkelsen). Får hoppas jag kommer trivas! Kommer kännas när man står i duschen imorgon och tvättar håret… Hoppas du kommer fram till vad det är för frisyr du vill ha!

  Kram!

 4. Jättefint!
  Jag tappar också plenty med hår nu när jag ammar. Känns verkligen äckligt när man ibland ser att även lillan har hårstrå i munnen…:(
  /mickis

 5. Det där med hår/frisyr är ett ständigt dilemma, tycker jag! Du är jättefin i håret på bilderna. Slingor är alltid fräscht och får håret att se lite luftigare ut. Kanske vågar du kapa längderna något kortare än sådär också… 🙂 Skönt att ha åtminstone så långt att man kan sätta upp svans eller pippifjussar.

 6. Jag tycker det ser fint ut, men varför skulle du ångra något kortare? Så som du visar då kan man väl ändå inte ha tofs med allt hår, kan man det? För det tycker jag är den stora skillnaden mellan kort och långt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.