Plus

Idag är det ett år sedan jag började misstänka att jag kanske inte var helt ogravid och en lunchrast på jobbet sprang iväg och köpte en sticka och testade. Visst kom där ett plus. Ett helt underbart plus som idag är lilla Lykke-Lie snart 4 månader.

Lykke-Lie snart 4 månader

Just nu hänger jag en hel del på Tradera med att sälja sådant som vi växer ur eller inte använder längre. Vilken guldgruva det är. Blir alldeles till mig när jag ser hur pengarna trillar in. Behövligt så här i föräldrapenningtider. Men snart är det lönetider igen. Om två månader börjar jag jobba heltid och mannen ska vara hemma.

Dags att hämta sonen på dagis….

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

9 reaktioner på ”Plus”

  1. Den ungen skulle man ju kunna äta upp flera gånger om. Tradera ja… Det kanske man skulle köra lite igen. Dottern har vuxit ur en del..

  2. Har aldrig sålt något på Tradera, men tanken har slått mig många gånger. Moa har måååånga Polarn kläder och annat av bra märke som man tydligen kan få bra betalt för. Meeeen så blir jag lite nostalgisk och vill spara det…

  3. Vi har nog hela tiden tänkt ”Det kommer inte att drabba oss”. Nu sitter man här med tokångest. Har sååå många fina bilder som man inte vill ska vara förstörda.
    Jag hoppas att de låter hårddisken vara och att det är moderkortet eller så som pajjat.
    Skrev en fin liten lapp på datorn ”Snälla, snälla, snälla…förstör inte hårddisken!” 🙂

    Nu håller vi tummarna. Jag har tyvärr inte en lika duktig datakarl som du.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.