Tavla från Isa

Första julklappen är klar, det är en jättesöt tavla till Lykke-Lies rum som Isa har gjort.

Isa tavla

Jag har valt färger som ska passa med tapeten i rummet och även övriga detaljer som jag tänkt införskaffa. Om ni undrar över bilder så är rummet just nu mest en förvaringsplats i väntan på att vi ska göra klart i hallen och bli av med lite möbler.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

9 reaktioner på ”Tavla från Isa”

  1. Jag ÄLSKAR den där tavlan … och hade planer på att köpa den som dopgåva till min bästa väns son, men tror att jag sparar det till 1-årsdagen istället… då jag vet vad det är för färger i hans rum etc (de ska snart flytta). Känns lite fult att själv välja färger då de isf blir rätt begränsade i sina egna val.

    Gillar skarpt din färgkombination förresten!

  2. Vilka underbara saker hon hade.Dit ska jag in igen efter jobbet. Vi ska riva hela köket nästa år så då blir det till att investera 🙂

    TAck för tipset.
    kram

  3. ja, visst är isas illustrationer fina?! jag går själv i funderingar kring vad det blir för motiv till vår bebis när den tittar ut i februari. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.