Fotobok

Äntligen har jag börjat att sätta ihop bilder till en fotobok. Med lite inspiration härifrån, här och här så har jag nu lyckats göra min första bild.

Första fotobokssidan

Så, nu är jag igång =)

Edit:
Så var en sida till klar. De får bli rätt enkla såhär i början så kanske jag kan lära mig mer sen.

Järvzoo

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

11 reaktioner på ”Fotobok”

 1. Va fint det blir!
  Jag måste börja med min bok också. Har en bok jag ska få gratis, men då måste den bli klar innan sista december. Börjar känna pressen:)

  Har du bestämt dej för va du ska skicka efter för presentkortet du vann? *nyfiken*

 2. Ser jätt fint ut.
  Så sugen på att göra en jag med. Har faktiskt börjat lite med några sidor men det tar tid.
  Ha en fin söndag.
  Kram Lina

 3. Trevlig blogg du har!
  Jag har varit inne och läst några gånger tidigare tidigare för ungefär ett år sedan. Hittade bloggen för någon dag sen igen och blev glad. Grattis till er fina dotter! Jag har aldig lämnat en kommentar men nu tänkte jag bara säga hej och berätta att jag som läser din blogg heter Elin, bor i Göteborg, är 28 år, jobbar som inköpare på Volvo, är sambo med Ulf och katten Misen i ett hus i norra delen av stan, att jag älskar barn, mode och inredning.
  Ha det fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.