Varning

Det är många som verkar råkat illa ut när det gäller beställningar gjorda hos pippilotta.se. Jag har själv beställt därifrån men måste haft tur för jag har aldrig haft problem och fått allt som jag beställt. Senast jag beställde var nu i november och det var någon dag efter jag lagt beställningen som jag hittade flera bloggare som drabbats av uteblivna leveranser och inte får sina pengar tillbaka etc. Satt nästan med hjärtat i halsgropen när jag insåg hur många som verkar blivit lurade. I alla fall så vill jag också varna läsare att inte handla från detta företag. Jag har som sagt aldrig drabbats men med allt jag läst om hur det gått för andra så kommer jag aldrig beställa något därifrån igen.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Varning”

  1. Ja, fy fasen vilket oseriöst företag. Svarar varken på mejl eller i telefon som dessutom har ett meddelande från oktober inläst. Lättad att jag beställde mot faktura, så MIG har de minsann inte fått några pengar av!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.