Working mom

Första dagen på jobbet gick bra. Blev tilldelad nya och gamla ”ärenden” och började skicka ut brev att jag är ny handläggare. Så mycket mer hanns inte med på fyra timmar. Men det kändes skönt att komma ut och vara tillbaka. Känner att jag har mer energi här hemma också, men det kanske avtar med tiden. Är väl ungefär som när man är nyförlöst och energin aldrig tycks ta slut. Sen kommer den där väggen en dag.
I alla fall känns det bra och mannen roddade hus och barn suveränt.

Om något helt annat så köpte jag en kofta på Gina i förra veckan. Hade på mig den en halv dag ungefär innan en knapp plötsligt saknades. Den händige syr säkert fast en ny knapp men jag som alltid ogillat syslöjd och att sy över huvudtaget sitter och samlar kraft till att få byta koftan. Inte borde det väl vara några problem? En knapp ska väl hålla mer än en dag. Eller är det sådant ni skulle acceptera? Jag är väl lite av åsikten att betalar jag för något nytt så vill jag att det ska hålla också. I alla fall längre än en användning.

Dåligt med bilder nu men det mörka mörka vädret gör ju sitt till. Inte så mycket fotoinspiration nu.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Working mom”

  1. Härligt att det gick så bra första dagen tillbaka på jobbet och att det löpte på bra hemma också!

    Tycker definitivt att en knapp i en kofta ska sitta i mer än en dag!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.