Varsel

Vilket chockbesked för alla anställda på Ericson i Gävle. Hela rasket ska läggas ner. Mannen arbetar där sedan 2005 som konsult och drabbas därmed också. Eftersom Gävleborg redan har hög arbetslöshet känns det som att vi kanske får vara beredda på att flytta dit jobben finns. Vi har flertalet gånger diskuterat att söka oss söderöver så kanske att det börjar bli dags nu. Men vi sitter inte i sjön som kanske många andra gör. Jag har jobb (Socialtjänsten med försörjningsstöd) och vi får mer och mer att göra hela tiden, mycket på grund av den politik som förs nu när sjuka tvingas ut i arbete.

Till något helt annat så var jag och klippte håret idag igen. Hann inte riktigt klart sist. Men nu är jag nöjd.

Kort hår

Och såhär kort blev det bak.

Behind

På bilden skymtar även vår fn stökiga hall. Är ju som tidigare sagt inte riktigt klara än.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

13 reaktioner på ”Varsel”

 1. Wow!! Vad snygg du är i håret. Och vilka goa ungar du har. Jag har skickat ett julekort till dig jag. Bry dig inte om det råddiga kuvertet! Ibland är det lite bråttom och det är innehållet som räknas ;).
  Hoppas det löser sig med jobben för er.

  KRAM

 2. Aj då, vad trist. Hopaps det löser sig. Det där med jobb och jobbsökande är så jobbigt! Jag har också börjat tänka tanken att flytta pga få jobbet jag vill ha.

 3. Jag tänkte på er när jag hörde om Ericsson. Inte roligt när dom lägger ner. Tur att ni inte sitter i sjön i alla fall men det vore inte roligt om ni flyttar söderut, jag hoppas det löser sej på något annat sätt istället.

  Du blev skitsnygg i håret! Nu blev jag sugen på att klippa mitt kortare. Härligt med en snygg frisyr!

 4. Tufft och snyggt i håret! Patrik berättade om Ericson när jag kom hem från gymmet och jag tänkte direkt på er – tur ni har några flyktvägar (så att säga). Ni är ju i alla fall inte främmande för flytt söderut! KRAM till er båda.

 5. Oj jädrar vad snygg du blev i håret. Nu blev jag bra sugen på att korta mitt hår ganska rejält också. Det är ju så skönt med kort nacke.

  Fy vad tråkigt med varslet. Jag har ju familjemedlemmar i länet som är drabbade.

  (Min hall är faktiskt städad nu!)

 6. Jag läste på eftermiddan och tänkte direkt på Jonas. Jag håller tummen att det löser sig för honom via hans egen arbetsgivare först och främst. Det är nog en tung dag för många i vår stad just nu… men du/ni har ju en bra inställning och är flexibla. Om du antar Carolines erbjudande om Götet så kommer jag gärna och hälsar på! 😀

  Snygg i håret – verkligen!
  Kram!

 7. Jättefin i håret!
  Och hoppas det löser sig för mannen, drabbas han som i att han blir arbetslös eller är det upp till konsultfirman att avgöra och ligger han där risigt till? Jag vill tipsa om en trevlig stad söderöver: Götebooooorg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.