Årskrönika

Januari
Började med att besöka ultraljudskliniken Tittut i Stockholm för ett NUPP ultraljud. Där fick vi se en livlig liten krabat. Efter att ha varit delvis sjukskriven i december på grund av illamående började det lätta lite i januari.

Februari
Min mamma vann biljetter till Melodifestivalen i Leksand och mannen och jag fick åka dit. Milton och jag besökte Järnvägsmuseét i stan och lekte med alla tåg.

Järnvägsmuseét

Mars
I mars upplever vi väldiga kontraster då vi har mycket snö hemma och när vi hälsar på farföräldrarna i Småland har det redan börjat blomma där.

Vem där?

April
Hjälper våren på traven på tomten och Milton får äntligen prova sin balanscykel ute. Besöker Järvzoo med goda vänner.

Hjälm på!

Maj
Drabbas av bihåleinflammation och på grund av allergi mot pencillin får jag skölja bihålorna. Sitter alldeles rödgråten i korridoren på sjukhuset med pinnar i näsan. Tack o lov blev jag bättre snabbt. Maj avslutas med värmebölja.

Skönt i skuggan...

Juni
Köper en ny liten kamera att kunna ha med i fickan. Firar läderbröllop och åker två veckor innan BF på dagstur till Åland med min mamma och Milton.

Vatten

Juli
Bestämmer att det nu är dags att göra iordning trappen och sliter med magen i vädret. På beräknat datum den 12 juli får jag de första värkarna dock väntar vår lilla prinsessa till den 14 juli. Min morfars födelsedag och kronprinsessans födelsedag, allmän flaggdag. Lyckan är totalt när jag inser att vi välsignats med en liten tjej.

Livets hjärta. Moderkakan.

Alldeles ny

Augusti
Åker till Skansen på utflykt men konstaterar lite ledsamt att det inte riktigt är vad det en gång varit. Åker till Småland på bröllop då mannens ena syster gifter sig.

Bröllopsblommor

September
Mannen jobbar hårt med att få fint i hallen och Lykke-Lies blivande rum.

Oktober
Firar en treåring och själv blir jag trettio. Har dock ingen vidare dag och vet inte om det kan kallas ålderskris eller nåt. Har trevliga träffar i lekparken efter dagis med nyfunna vänner och jämnåriga till Milton och Lykke-Lie. Vi börjar på babysim och minisim med barnen.

Milton öppnar paket på 3 års dagen!

November
Minns mest som en väldigt grå månad. Sålde en hel del på Tradera och var alldeles lyrisk över pengarna som kom in på kontot.

December
Äntligen snö som lyser upp. Jag börjar jobba deltid igen och tycker det är skönt att få det bästa av två världar. Gör en drastisk åtgärd när jag klipper av mig håret. Njuter av jul hemma med familjen och nyår somnar jag innan tolvslaget.

Inte så mycket december men rolig.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Årskrönika”

  1. Helt fantastikskt jättefina bilder Anna!! Hoppas du får ettt int 2010 med alla nära och kära.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.