Vad som komma skall?

Nästan så jag börjar tro att det kommer bli ett nytt 1998 om det ska fortsätta snöa såhär. Vi har nog över en halvmeter snö nu. Följande bild tog jag igår på mina grabbar när de lekte ute i den gigantiska snöhög som de byggt upp på tomten. Jämför här med hur det såg ut strax innan jul.

Mycket snö!!

Och som sagt, den där bilden togs igår och sedan dess har det snöat oavbrutet.

2009 verkar ha varit ett skitår för många när man läser runt och jag höll på att instämma men samtidigt så känns det när jag gick igenom bilderna och försökte minnas vad som hänt 2009 som det varit ett helt okej år och framförallt underbart för att Lykke-Lie kom till familjen. Om det är något jag saknar från 2009 som jag önskar mer av 2010 så är det att jag vill umgås mer med vänner. Jag tycker verkligen om att vara tillsammans med vänner, äta gott och prata och kan tycka att 2009 har varit väldigt ensamt så sett.

2010 hoppas jag även på att få åka ut och resa lite i världen igen. Men det ska till medel för att göra det, medel som i dagsläget kanske främst hamnar på att få iordningställt här hemma. Samtidigt som jag klagar en del på att vårt hem inte riktigt ser ut som jag önskar så är jag så oerhört tacksam att jag har ett hem och trygghet med jobb när så många i dagsläget saknar det. Jag hoppas jag kommer börja uppskatta det jag har mer under detta året.

Och njuta av det underbara jag har. Här är en liten film på Milton från 2008 när vi var ute och promenerade i naturen.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Vad som komma skall?”

 1. Att umgås mer med vänner hoppas jag också på. Tycker det är lite tråkigt att vissa verkar tro att vi inte kan eller vill träffas bara för att vi nu har två barn. Det vore ju så mycket bättre om de lämnade det beslutet upp till oss.

  Kram

 2. Önskar även dig ett gott år!! Det är så sant att man måste vara tacksam över det man har!
  MILTON är underbar!!!
  Hoppas att vi ses i butiken i år 😉
  KRAM//

 3. Du kan alltid flytta till Göteborg så ska du allt få mer socialt umgänge ;).
  Vilken söt film på Milton!! Personligen ser jag gärna fler filmklipp.

  Kram

 4. Att få umgås med vänner är verkligen otroligt värdefull.
  Ibalnd glömmer man bort hur viktigt det är at ha nära och kära runtomkring sig.
  Kram Lina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.