Vanlig vardag 1

Tänkte att jag skulle slänga mig handlöst ut i fotoutmaningen vanlig vardag.

Vanlig vardag

Idag har vi haft besök av Anneli och hennes två barn och efter att de gått hem ville Milton titta lite på Musse Pigg. Han har dock lite svårt att sitta still i soffan. Lykke-Lie är på väg att somna och bärs strax efter bilden togs upp i sin säng. Mannen städar sitt biorum, därav dammsugaren utanför.
Själv tycker jag det känns lite trist att granen snart ska plockas ner för den är så fin fortfarande och har inte barrat något alls. Det är så mysigt att komma ner på morgonen och granen och mattan lyser så fint i mörkret.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Vanlig vardag 1”

  1. Så fint ni har det. Gillar er soffa! Fin gran också, den tycker jag man får behålla även efter tjugondedag knut… :-p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.