Gammal skata

Sitter och rensar en hårddisk på bilder och andra filer som jag samlat på mig genom åren. Jätteroligt att kolla på gamla bilder, mindre skoj att inse att jag faktiskt börjar se gammal ut. Upptäckte dessutom att jag klippt mig kort ett antal gånger förut, fast det såg lite bättre ut då. Just nu fungerar min korta frisyr mindre bra och jag orkar inte hålla på och piffa.

Kort frisyr 2002

2002 med en kort frisyr och lite slingor. Måste växt ut rätt fort för ett år senare var det page ungefär och jag såg riktigt festlig ut med rosa typ överallt. Till 2004 hade jag skaffat en extern blixt till min dåvarande kamera. Eftersom jag inte hade några söta barn att fota på den tiden ställde jag ofta själv upp som fotograf och modell.

2003 och 2004

Det var när jag såg bilder från förra året som jag insåg att jag är inte purung längre. Hur ska det bli om ytterligare några år. Jag vill verkligen inte bli gammal och rynkig. Kanske börjar bli dags att boka in den där ansiktsbehandlingen så jag blir av med diverse maskar och annat som verkar trivas på en.

2009

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

12 reaktioner på ”Gammal skata”

 1. Jag tittade på bilder från när Simon var liten dvs tre år gamla bilder och jag förstår din känsla av att känna sig ”gammal”. Rynkor är inte smickrande någonstans.

  Men jag tycker ändå du ser bra ut så var inte så hård mot dig själv!

  Kram

 2. Men sluta, du är absolut ingen skata! Men det är klart, jag har också lite åldersnojor… men mest tjocknojor, skulle vilja väga som när jag var arton.

 3. Men du är purung!!!! OCH vacker!!!! Men visst är det irriterande över alla dessa skrynklor;)
  Samtidigt så är det vackert eftersom det är är spår av forna dagar… Alla skratt är faktiskt orsak till alla draperingar runt ögonen… (pratar om mina egna eftersom du ännu inte har några!!!!)

  kram//

 4. Haha, det här var kul! Man skulle egentligen ta en rejäl, osminkad närbild på sig själv varje år. Och så lägger man dem bredvid varandra, en si så där 5 år mellan varje bild kanske 🙂
  /36-åringen, här börjar det också synas…

 5. Men Annah! Var är du gammal någonstans?? Tycker du ser hur fräsch ut som helst så du kan nog lägga den där ”åldersnojjan” åt sidan ett bra tag till =)! Kram Caroline

 6. Jag vill inte heller bli rynkig(are) och gammal. Men håller med mallan; man blir ju bra mycket klokare med åren.
  Du är jättesöt på alla bilderna. Det är rätt kul att gå tillbax till gamla bilder och se hur man förändras…

 7. Roligt att se bilder!

  Jodå, äldre blir man allt och visst finns det fler rynkor. Men jag är i alla fall klokare nu än förr 🙂

  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.