Ett

Efter en idé från Mallan som jag ändrat lite grand tänkte jag försöka att någon gång under slutet av veckorna summera hur veckan varit, om det hänt något särskilt och lite annat. Vi får väl se hur det går.

Bra: Vi är alla friska. Det har varit en skön vecka med mycket ledigt.

Pocket: Underdog (undrar dock om jag någonsin kommer bli klar med den.)

Milton: Börjar äntligen känna att han riktigt uppskattar sin lillasyster och skänker henne massa kärlek. Det kaos som mellanåt varit med tjyvnyp och andra hyss har verkligen lugnat ner sig. Känns som han börjar finna sin roll som storebror.

Lykke-Lie: Börjat vända sig från mage till rygg och leka lite mer med leksaker. Känns som det händer massor nu från dag till dag. Har börjat sitta lite smått men trillar fortfarande efter ett tag om hon inte har stöd. Gillar att pilla och känna på saker. Kommer till ro när hon får pilla på våra fingrar.

Hemma: Äntligen kom spegeln i hallen upp. Den gamla tvmöbeln har fått flytta in i Miltons rum och några tavlor har kommit upp i hans rum också. Alla julsaker är undanstoppade (nästa iaf, missade som vanligt någon liten tomte i granen)

Längtar: Efter fotokursen nästa helg.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Ett”

  1. kul grej!! en kategori som heter relationen kanske oxå är viktig att fokusera på 😉 den glöms lätt bort i barnvardagen…

    kram på er!!

  2. Va skönt att han börjar hitta sin roll som storebror… o va fort tiden går när tjejen redan kan sitta!

    Hoppas ni får en mysig söndag! Kram

  3. Bra idé 🙂 Jag gör ju min variant i början av veckan, men tänker ofta att jag borde göra en variant efteråt också, för det blir ju sällan som man tänkt. Roligt att du kunde göra din version 🙂 Så roligt att läsa de där raderna och följa en vecka 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.