Avatar

Wow, vilken underbar film Avatar är! Är så glad att jag fått se den i 3D för det var verkligen en upplevelse. Nu vill man ju att alla filmer ska visas så. En gång duckade jag när det kändes som något kom flygande rakt mot mig. Häftigt! Kändes oss lite lagom nördiga i biosalongen med fina brillorna på. Och ja, bilden är urkass och oskarp men den bjuder vi på.

Avatar 3D

Veckan har gått så fort och helgen ännu fortare eftersom den varit fulltecknad (särskilt lördagen) med aktiviteter. Igår började vi med en fotokurs på 2 timmar. För egen del handlade det mest om att befästa en del kunskaper och förhoppningsvis uppsnappa något nytt. Efter fotokursen åkte jag och Anneli till Uppsala för att se Avatar i 3D. Blev en mysig liten tripp och vi var som sagt helt lyriska efter filmen. 3D effekten gjorde nog mycket.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Avatar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.