Utveckling

Det var länge sedan jag studerade på högskolan och nu är jag otroligt sugen på att förkovra mig i något ämne. Eftersom jag studerade på Blekinge Tekniska Högskola brukar jag kika in emellanåt för att se om de har några intressanta kurser och jajamen, det fanns det nu också. Bland annat vore det inte helt dumt att om några år läsa kursen IT-säkerhet för föräldrar. Tycker även det skulle vara intressant att läsa Psykologi i arbetslivet. Fast just för tillfället finns det inte något utrymme för studier. Mannen jobbar heltid och jag 60% och att försöka få ihop det med ett fungerande schema för barnen är pyssligt. Tack och lov finns det snälla morföräldrar som hjälper till.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Utveckling”

  1. Jag läste inlägget igår men först idag slog det mig, hur tusan får ni ihop det!? Jonas 100 och du 60, men Lykke-Lie är inte på dagis? Visst är det guld värt med morförldrar som finns nära och som kan och vill vara delaktiga i sina barnbarn – precis så som vi också har det.

    Ang pumpen köper jag den gärna, hur mkt hade du tänkt dig? Sjalen avvaktar jag lite med, jag är ju bombis på att vi får en liten lillebror så rosa kanske inte känns helt rätt. 😉

    Kramen!

  2. Mira är drgt ett o ett halvt år. (Född i maj) Jag hoppas verkligen att hon inte vill sluta sova middag riktigt än. Kan ju bero på att vi är hos mina föräldrar också och att hon känner sig otrygg eller rastlös pga av det.
    Det återstår att se vad som händer de närmsta dagarna framöver.
    Vi fick henne att somna till sist idag iaf och då sov hon en timme. Skönt det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.