Fyra

Bra: Vänner

Pocket: Har börjat läsa Flickvännen av Karolina Ramqvist tror jag hon heter. Väldigt lättläst bok.

Milton: Han har ett riktigt humör den lille killen och tar till lipen lite för mycket tycker jag. Antar att det hör till åldern. Milton fick lite ensamtid med mig under lördagen när vi åkte och tittade på Mora Träsk. Han var först väldigt reserverad över alla människor som var där men så fort de satte igång ville han stå upp och dansa hela tiden. Lyckades glädja inte bara mig utan en annan mamma som diggade hans dansstil.

Milton på Mora Träsk

Mora Träsk

Dessutom verkar Milton bli bra mycket mer mattegeni än sina föräldrar. Han kan numera räkna till 20 och tränar plus och minus med sin matte-DVD.

Lykke-Lie: Är just nu lite skeptisk till andra människor och börjar rätt ofta darra på underläppen om någon hon inte riktigt känner kommer för nära. Antar att det bara är att ge sig ut och träna vara bland andra.

Hemma: Tar lite i taget. Bra med vänner som ska ha barn som man kan skänka kläder till och sälja lite barnprylar till.

Längtar: Till varmare väder och lite mindre snö. Bortsett från snökaoset 1998 så kan jag inte komma ihåg att vi haft såhär mycket snö någon gång.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Fyra”

  1. TACK för dina fina kommentarer. Jag uppskattar dem varmt! Tänkte på dig när en viss blondie sjöng igår 😉 Nästan så jag börjar hålla med dig.. han har växt till sig 😉 Nåja, Milton är verkligen duktig! Så ung och sitter redan och räknar matte på dvd.. det är bättre än jag någonsin skulle kunna göra 😀

  2. Härligt med lite Mamma-Milton-tid.
    Mora Träsk? Håller de på än?! 😛 Dom måste ju ha kört på i 100 år… Tigerjakten är ju en klassiker. 🙂
    Kram!

  3. Tänk att de håller på än, gubbarna i Mora Träsk. Kommer ihåg när jag var på julgransplundring när jag var typ 6 år och de var där och körde tigerjakten…

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.