Fastlåst

Läste just den fängslande artikeln om den lille sonen som blir fastlåst när pappa måste jobba. Tänk er själv att förlora ert ena barn och inte kunna efterlysa det eller få någon hjälp att leta efter det. Sedan även vara tvungen att jobba men inte ha möjlighet att lämna barnet på dagis utan då måste låsa fast det för att vara säker på att inte det barnet också försvinner.

Vad kan jag göra? Om möjligheten fanns skulle jag betala dagis till den lille pojken. Men då vill jag att sådan hjälp går direkt och inte via organisationer som äter upp pengar i administrativa avgifter. Dagis i Kina

Bild från ett dagis i Peking som vi besökte i juni 2008.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Fastlåst”

  1. En sån gripande artikel. jag läste den imorse på tunnelbanan till jobbet och jag sa PRECIS det du skrev till mina arbetskolegor när jag klev innanför dörren. Jag vill veta vart jag kan vända mig, jag vill betala hans dagis plats DIREKT, nu på en gång. jag rös när jag läste att han förlorat sin dotter dessutom bara någon månad innan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.