PS

Photoshop på nya datorn dröjer så än så länge kan jag inte lägga in så mycket nya bilder här. Därför har jag satt mig ner och tittat på gamla hemsidor jag haft och vad jag skrivit om eller bilder jag tagit genom åren vid denna tidpunkt.

Den 19 februari 2003 på en av alla härliga promenader i Karlskrona skärgård. Är det något jag saknar med Karlskrona så är det alla underbara promenadstråk.

Nova lite yngre 2003

Den 20 februari 2004 bodde vi fortfarande nere i Karlskrona och jag åkte en tur till Kalmar för att hälsa på Josefina.

Kalmar

Josefina o Amex

Den 20 Februari 2005 var jag tillbaka i Gävle och skrev följande inlägg.

Igår såg jag en del av Lilja 4-ever. Jag har inte sett den förut men det jag såg blev jag väldigt berörd av. Jag fastnade för det som den lilla killen sa till Lilja om att vi lever bara en kort stund på jorden men när vi sen dör är det för evigt. Tänk egentligen vad mycket tid som går åt till att oroa sig, vara nervös, arg etc helt i onödan. Jag undrar hur många gånger jag tänkt att nu ska jag bli en bättre människa och sedan dröjer det bara några dagar innan jag faller tillbaka i samma gamla mönster igen. Fast om jag bara vill, så kan jag.

Tycket det är underbart att de senaste åren är så väldokumenterade för det är verkligen roligt att kunna gå tillbaka och minnas.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “PS”

  1. Foton är grymt! Jag är så urusel bara att plåta på vintern (märks om inte annat i Lockarna). Det blir bara inte. Allt är ju ”bara” vitt och man är mer inomhus. Typ. Skärpning, helt klart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.