Sju

Milton med mammaMilton med mamma. Tröja från Villervalla.

I veckan hade vi återigen träff med bokcirkeln boksoppa. Till denna gång hade vi läst Nattfåk av Johan Theorin. Men istället för att diskutera boken som var riktigt bra men kanske inte gav så mycket att diskutera valde vi att se Slumdog Millionaire som vi läst tidigare. Dock var filmen inte alls som boken och jag tycker boken var mycket bättre. När böcker blir film kan man ju oftast följa en röd tråd men i denna filmen var inget sig likt.

Med Milton har vi tränat rätt mycket på att kiss också ska komma i toaletten och det känns som det börjar ge resultat. Det har inte varit många olyckor den senaste veckan. Han kan emellanåt vara riktigt envis nu och det är mycket ”Kan själv” ”Jag vill va i fred”.

Lykke-Lie är mycket bättre nu efter sjukhusbesöket. Hon är väldigt lik storebror när hon ska sova och vill gärna ligga nära och pilla på ens ansikte. Skulle gissa på att hon är i någon separationsfas nu för hon vill inte gärna sova i sin egen säng utan somnar helst när någon av oss andra ligger bredvid i vår säng.

Här hemma diskuterar vi fram och tillbaka olika projekt och vad som behöver göras. Efter att ha besökt vännen Sandra och sett deras fina svarta kök är jag enormt sugen på att få ordning på vårat. Jag tror det skulle bli bra mycket roligare att laga mat och hålla ordning om man har ett fint kök. Det som gör en upprustning lite osäkert i dagsläget är att vi inte vet hur det ser ut för mannen framöver då Ericsson läggs ner under året. Dessutom skulle våra badrum behöva en liten… stor uppfräschning.

Just nu längtar jag enormt mycket efter våren. Är det något jag saknar så är det asfalt. När den kommer fram under snön då får jag vårkänslor.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Sju”

 1. Designen blev fin tycker jag! Hoppas du också blir nöjd.
  Va fina ni är på bilden och skönt att det börjar gå framåt med toabesöken.
  Ja, de små gå rju alltid igenom faser av alla de slag. Det är väl bar att hänga med och hoppas att de jobbiga faserna går över snabbare:)

 2. Jag med! Längtar alltså! Och doften av smält snö på asfalt är riktigt mycket vår.. 🙂

  Det där med kisseriet är knepigt. Eller har varit för oss i alla fall. Isak är 3,5 år och först nu (alltså typ senaste veckan) är han helt blöjfri. Men han tog allt på en gång. Vägrade, vägrade, vägrade. Och sen på en vecka så går han på toa själv och både bajsar och kissar samt sover hela natten utan. Och jag hade börjat ge upp hoppet. Visst händer det olyckor, men bara när han leker och har så roligt att han glömmer.. Det lär ju hänga kvar ett tag till. Har hört att det är svårare för pojkar att tömma helt, vet inte om det stämmer. Men det blir en del småskvättar.. 🙂 Hoppas att det fortsätter att gå bra för Milton också!

  Kram!

 3. Fin blick han har, och rar bild på er två. Jag har lånat filmen från en arbetskamrat men den ligger här ännu osedd. Kanske skulle läsa boken istället då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.