Färdigkrigat

Igår fick jag brev från Pliktverket om att min inskrivning upphört. Jag är inte längre krigsplacerad med andra ord. Känns som ett bokslut, rätt skönt.

När jag fotade Clara igår så slogs jag av att jag fick rätt många fina bilder mot vanligtvis när jag fotar. Skulle vara trevligt om jag kunde få så fina bilder på mina egna barn också. Kanske är så att det är lättare att fota barn om det finns en annan vuxen med. Antar att jag får ta mannen till hjälp lite mer.

Sedan har jag tänkt på hur många tusentals bilder jag har som bara kommer ligga där i sin mapp och ruttna. Det är ju egentligen väldigt få bilder som jag vill framkalla när det väl blir dags. Borde kanske bli bättre på att rensa ur de bilder som inte kommer användas för hur mycket onödigt utrymme tar de inte?

Idag var jag iväg till en affär i stan och provade byxor. De var så ooootroligt hjälpsamma i affären och när de frågade om jag ville prova några tröjor till kunde jag inte säga nej. Så jag provade och provade och provade och kände mig tillslut tvingad att köpa ett par byxor och en tröja. Provade detta nu när jag kom hem och kände att nej, detta var inte alls vad jag ville ha. Så imorgon måste jag gå tillbaka med dem. Uppskattar verkligen att de är så hjälpsamma men det känns ju inte så roligt att köpa saker som jag egentligen inte vill ha bara för att visa att jag är tacksam över den hjälp jag fick. I-landsproblem.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Färdigkrigat”

  1. Jag väljer alltid ut de foton jag tycker är bäst och deletar sedan resten, nu är jag ju en sån som tycker om att rensa men ändå, onödigt att ha sånt man inte gillar!

    Kram Gunilla i Singapore

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.