Åtta

Lykke-Lies skorNya skor från Vincent till Lykke-Lie i vår/sommar/höst.

Milton tycker det är tråkigt att vara hemma och spenderar gärna både dagar och nätter hos mormor och morfar. Det är verkligen totalt lycka för honom att få vara hos dem och få all uppmärksamhet.
Inatt har han sovit hos dem och han passade då på med lite sovmorgon. Annat var det natten mot lördagen när jag ensam hemma fick försöka övertyga två barn om att det fortfarande var natt klockan fyra på morgonen.

Vår lilla dotter Lykke-Lie gör inga som helst försök att krypa, åla eller liknande. Hon är fortfarande lite väl rund under rumpan och ramlar oftast bakåt efter en stunds sittande. Hon är grymt söt när hon ler…hon skrynklar då ihop hela ansiktet och så åker tungan ut.

Här hemma håller jag i helgen på och försöker städa. Har skrubbat och skurat både toaletter och badkar och inser att jag längtar enormt tills vi kan skaffa ett nytt fräscht badkar. Men just nu med jobbläget för mannen är det inte riktigt tillfälle för större investeringar. Får helt enkelt hoppas att han hittar något nytt jobb till hösten när Lykke-Lie också börjar på dagis.

Jag längtar faktiskt till de kommer och hämtar min gamla dator för det innebär att det blir lite mer plats här hemma och så längtar jag såklart efter mannen som varit i Stockholm i helgen…men vi ses väl till nästa helg kan jag tänka ;).

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Åtta”

  1. Fina skor! Har inte ens tänkt på skor ännu, men jag får väl göra det innan alla tar slut. Gissar du dig till storleken eller mäter du?

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.