Nio

Krasslig

Milton avslutar veckan med att bli sjuk. Överraskade både mig och mannen med att berätta att när han blir frisk vill han sluta med blöja på natten samt inte dricka välling något mer. Vår lille kille börjar bli stor.

Lykke-Lie följer verkligen utvecklingen för ett barn som är 7-8 månader. Hon gillar att smaka, känna och skaka på saker. Kan bli lite orolig och ledsen när mamma eller pappa inte är i närheten. Älskar att leka titt-ut. Har försökt ställa henne på alla fyra några gånger och det går bättre och bättre. Hon står nu några sekunder i krypläge innan hon lägger sig platt på mage.
Det är så underbart att ligga bredvid vår fina lilla tjej och se lyckan och kärleken i hennes ögon. Så oskyldig och ovetande om världen. Ibland undrar man ju vilken värld de kommer leva upp i med alla hot till höger och vänster.

Borta bra, hemma bäst men nu tycker jag faktiskt att det börjar bli dags att åka iväg hemifrån en stund. I slutet av månaden planerar vi att åka ner och hälsa på farmor och farfar. Som Milton längtat! Han tjatar var och varannan dag om att vi ska åka ner till dem så det är verkligen på tiden. Hoppas nu snön smälter på ordentligt så vi kan åka ner och möta våren en stund över påsk.

Jag längtar verkligen efter att komma bort en stund. Få vara med familjen och umgås med nära och kära. Det är inte helt lätt att knappt träffas något i veckorna. Jag saknar att dela vardagen med min man. Men, den som väntar på något gott…

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.