Igår imorgon

Morgonmys

Jag undrar just nu om Milton är i någon fas. På dagis vill han tydligen hålla sig nära någon vuxen hela tiden. Här hemma tycker han allt är tråkigt och vill helst inte vara trots att jag försöker hitta på olika saker att göra. Haft några dagar nu när han skrikit efter pappa både korta och längre stunder. En dag fick jag till och med ringa hem pappan då jag inte alls kunde få kontakt med honom på grund av allt skrik. Då Milton var sjuk i helgen funderar jag på om humöret just nu hänger samband med att han har något virus i kroppen som inte helt vill släppa. Någon mer som tycker deras 3,5 åringar gått igenom någon fas?

För Milton är tidsuppfattningen just nu bestående av allt som har skett gjorde det igår och allt som ska ske gör detta imorgon. Jag tog fram en kalender och visade Milton vart i månaden vi är nu och att vi i slutet av mars, runt den 30:e ska åka till farmor och farfar. Milton skulle då berätta detta för mormor och förklarar att om 3o sekunder ska vi åka till farmor och farfar.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Igår imorgon”

  1. Det är faser mest hela tiden tycker jag så visst är det säkert en fas!!! och förhoppningsvis kommer han ur den gladare och mer nöjd snart 🙂 Säkert inget att oroa sig för även om det såklart är jobbigt just nu.

    stor KRAM

  2. Alla dessa faser… Jag tycker redan att jag gått igenom massor av konstiga faser fastän jag bara varit förälder i 10 månader. 😛 Jag har en del att vänta antar jag. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.